Handelsbetingelser

Levering:
Som ekstra sikkerhed sender vi alle vores vare som pakker gennem Postdanmark. Ved betaling opkræver vi derfor de af Postdanmark fastsatte gebyrer. Når du har lagt en vare i kurven kan du altid se hvor meget det koster for at få den sendt inden du afslutter købet.
Din vare vil blive afsendt så snart vi her behandlet din ordre. Der går typisk 1-2 dage fra din bestilling er afgivet til du har din vare.

Reklamationsret:
Når du handler hos Terrassevarmer.dk, har du 2 års reklamationsret i henhold til gældende dansk lovgivning på området. Hvis du skulle være uheldig, at en vare går i stykker, skal du blot returnere varen til os sammen med en kopi af fakturaen og en kort beskrivelse af fejlen. Varen skal fremsendes franko, hvilket betyder, at du betaler forsendelsesomkostningerne (Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke). Vi vil tage hånd om sagen, så snart vi modtager varen fra dig, og sørge for den hurtigst mulige løsning af problemet.

Returret:
Vi yder 14 dages fuld returret. Hvis du inden for denne periode fortryder dit køb skal du sende varerne til os. Naturligvis skal varen returneres i ubrugt stand og for så vidt muligt emballagen intakt. Vedlæg en kopi af din faktura samt en kort beskrivelse af årsagen til returneringen. Du betaler forsendelsesomkostningerne.

Betaling:
Hos os kan du betale med Dankort. Ved betaling med kort sendes oplysningerne sikkert og krypteret til PBS. Alle priser på siden er inklusiv moms og valutaen er DKK.(Danske Kroner).

Anvendelse af personlige oplysninger:
Ingen personlige oplysninger, der registreres gennem denne shop, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller videregivet. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Terassevarmer.dk.

Har du nogle spørgsmål skal du ikke tøve med at kontakte os. Se mere her under kontakt.


Udvalgte produkter